لطفا قبل از ايجاد تاپيک در انجمن پارسیان ، با استفاده از کادر رو به رو جست و جو نماييد
فاکس فان دی ال دیتا
صفحه 1 از 7 12345 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 , از مجموع 53

موضوع: آموزش پخت غذاهای کره ای

  1. Top | #1
    asal-90 آنلاین نیست.
    ورود به پروفایل ایشان

    عنوان کاربر
    همکار قدیمی
    تاریخ عضویت
    Aug 2008
    شماره عضویت
    1865
    سن
    24
    نوشته ها
    5,158
    میانگین پست در روز
    2.51
    حالت مـن:
    Ashegh
    تشکر ها
    8,645
    از این کاربر 12,413 بار در 5,195 ارسال تشکر شده است.

    موضوع takht آموزش پخت غذاهای کره ای

    در این تاپیک طرز تهیه ی غذاهای کره ای برای علاقه مندان قرار داده میشود.پارسیان (شاپرزفا)

    پارسیان (شاپرزفا)

    ویرایش توسط asal-90 : Wednesday 28 January 2009-1 در ساعت 10:54 PM

    =====================



    به دلیل یه سری مسائل کمتر میتونم به سایت سر بزنم...
    پارسیان (شاپرزفا)

    شاید برای همیشه خداحافـظــ ــ ـ ـ ـ ......




  2. 7 کاربر مقابل از asal-90 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

    Admin (Wednesday 11 November 2009-1), moderator (Thursday 29 January 2009-1), mosa (Friday 6 February 2009-1), oracle (Tuesday 15 December 2009-1), sayman (Saturday 16 April 2011-1), پرستو (Monday 18 January 2010-1), بانو23 (Thursday 9 April 2009-1)

  3. Top | #2
    asal-90 آنلاین نیست.
    ورود به پروفایل ایشان

    عنوان کاربر
    همکار قدیمی
    تاریخ عضویت
    Aug 2008
    شماره عضویت
    1865
    سن
    24
    نوشته ها
    5,158
    میانگین پست در روز
    2.51
    حالت مـن:
    Ashegh
    تشکر ها
    8,645
    از این کاربر 12,413 بار در 5,195 ارسال تشکر شده است.

    موضوع پیش فرض

    بوچیم گه(نوعی کوکو)


    مواد لازم:
    هویج متوسط........................نصف
    قارچ................................3عدد
    پیاز.................................1عدد
    سیب زمینی متوسط..............نصف
    کدو.................................نصف
    ارد سفید.....................نصف لیوان
    تخم مرغ...........................5عدد
    نمک.............نصف قاشق غذاخوری
    فلفل سیاه.......نصف قاشق چایخوری
    اب............................نصف لیوان

    طرز تهیه:
    همه سبزیجات را خیلی ریز خرد می کنیم و مقداری اب را به انها افزوده و سپس ارد را به مخلوط حاصله می افزاییم. بعد انها را به خوبی بهم می زنیم به طوری که به صورت مایه کوکو در اید.(البته این مایه نباید خیلی سفت شود). حال کمی روغن در تابه ریخته و صبر می کنیم داغ شود.مواد را به صورت لایه نازک و گرد در روغن داغ ریخته و وقتی که یک طرف ان سرخ شد طرف دیگر را برمی گردانیم تا سرخ شود.(این غذا مثل کوکوی ما ایرانی هاست)

    اطلاعات لازم:
    گه:کوکو
    بوچیم:زیر و رو کردن غذا در هنگام سرخ شدن ان

    =====================



    به دلیل یه سری مسائل کمتر میتونم به سایت سر بزنم...
    پارسیان (شاپرزفا)

    شاید برای همیشه خداحافـظــ ــ ـ ـ ـ ......




  4. 5 کاربر مقابل از asal-90 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

    Admin (Wednesday 11 November 2009-1), aliparsianforum (Sunday 17 May 2009-1), moderator (Thursday 29 January 2009-1), mosa (Friday 6 February 2009-1), بانو23 (Thursday 9 April 2009-1)

  5. Top | #3
    asal-90 آنلاین نیست.
    ورود به پروفایل ایشان

    عنوان کاربر
    همکار قدیمی
    تاریخ عضویت
    Aug 2008
    شماره عضویت
    1865
    سن
    24
    نوشته ها
    5,158
    میانگین پست در روز
    2.51
    حالت مـن:
    Ashegh
    تشکر ها
    8,645
    از این کاربر 12,413 بار در 5,195 ارسال تشکر شده است.

    موضوع پیش فرض

    بگم بب(برنج تفت داده شده)





    مواد لازم:
    سیب زمینی متوسط......................نصفی
    هویج متوسط.............................نصفی
    کدوی سبز متوسط.....................نصفی
    قارچ....................................4 عدد
    برنج پخته شده..........................250 گرم
    روغن زیتون...........................2قاشق
    گوچوجان............................به میزان دلخواه
    سویا سس........................یک قاشق غذاخوری


    طرز تهیه:
    سیب زمینی و هویج را پوست گرفته و کدو را تمیز می کنیم سپس هر 3 را ریز خرد می کنیم حال کمی روغن زیتون در تابه ریخته و سبزیجات ذکر شده را درون ان به مدت چند دقیقه تفت می دهیم. بعد از 10 دقیقه برنج پخته شده را به مخلوط حاصل اضافه می کنیم و ان را خوب در داخل تابه بهم می زنیم.(به مدت 5 دقیقه)غذا هم اکنون اماده است ان را در ظرف ریخته و اگر تمایل داشتید می توانید به ان گوچوجان اضافه کنید و میل بفرمایید





    اطلاعات لازم:
    بوگم بب:برنج
    گوچوجان:سس فلفل قرمز خیلی تند

    =====================



    به دلیل یه سری مسائل کمتر میتونم به سایت سر بزنم...
    پارسیان (شاپرزفا)

    شاید برای همیشه خداحافـظــ ــ ـ ـ ـ ......




  6. 4 کاربر مقابل از asal-90 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

    Admin (Wednesday 11 November 2009-1), aliparsianforum (Sunday 17 May 2009-1), moderator (Thursday 29 January 2009-1), mosa (Friday 6 February 2009-1)

  7. Top | #4
    asal-90 آنلاین نیست.
    ورود به پروفایل ایشان

    عنوان کاربر
    همکار قدیمی
    تاریخ عضویت
    Aug 2008
    شماره عضویت
    1865
    سن
    24
    نوشته ها
    5,158
    میانگین پست در روز
    2.51
    حالت مـن:
    Ashegh
    تشکر ها
    8,645
    از این کاربر 12,413 بار در 5,195 ارسال تشکر شده است.

    موضوع پیش فرض

    گرن جیم(تخم مرغ بخار-پز)
    مواد لازم:
    تخم مرغ...............................4عدد
    پیازچه.............................چند ساقه
    نمک.................................مقدار لازم
    اب................................نصف لیوان

    طرز تهیه:
    4عدد تخم مرغ را در ظرفی شکسته و یک لیوان اب را با مقداری نمک افزوده خوب هم بزنید. سپس ان را از صافی عبور دهید تا یک دست شود. مخلوط را داخل ظرفی سفالی ریخته و ان را در قابلمه ای که روی شعله در حال جوشیدن است گذاشته و در قابلمه را ببندید بعد از 3 تا 5 دقیقه در قابلمه را برداشته و ببینید در داخل ظرف سفالی تخم مرغ بسته شده یا نه. اگر بسته نشده بود مجددا در قابلمه را بسته و چند دقیقه دیگر صبر می کنیم . یک دقیقه قبل از خاموش کردن روی تخم مرغ پیازچه هایی را که از قبل خرد کرده بودیم می ریزیم. و بعد از 1 دقیقه شعله را خاموش می کنیم .



    اطلاعات لازم:
    گرن : تخم مرغ
    جیم : بخار-پز

    =====================



    به دلیل یه سری مسائل کمتر میتونم به سایت سر بزنم...
    پارسیان (شاپرزفا)

    شاید برای همیشه خداحافـظــ ــ ـ ـ ـ ......




  8. 6 کاربر مقابل از asal-90 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

    Admin (Wednesday 11 November 2009-1), aliparsianforum (Sunday 17 May 2009-1), moderator (Thursday 29 January 2009-1), mosa (Friday 6 February 2009-1), sayman (Saturday 16 April 2011-1), بانو23 (Thursday 9 April 2009-1)

  9. Top | #5
    asal-90 آنلاین نیست.
    ورود به پروفایل ایشان

    عنوان کاربر
    همکار قدیمی
    تاریخ عضویت
    Aug 2008
    شماره عضویت
    1865
    سن
    24
    نوشته ها
    5,158
    میانگین پست در روز
    2.51
    حالت مـن:
    Ashegh
    تشکر ها
    8,645
    از این کاربر 12,413 بار در 5,195 ارسال تشکر شده است.

    موضوع پیش فرض

    مو سنگ چه (سالاد تربچه سفید)


    مواد لازم:
    تربچه کوچک.......................................... .1عدد
    شکر.....................................1 قاشق غذاخوری
    سرکه سیب.............................1 قاشق غذاخوری
    فلفل قرمز تند.......................نصف قاشق غذاخوری
    گوجو گارو.............................نصف قاشق چایخوری
    سیر له شده.........................................م ?داری
    نمک............................................ .....2 قاشق
    کنجد خرد شده.......................نصف قاشق چایخوری

    طرز تهیه:
    ابتدا یک تربچه کوچک را رنده کرده یا با چاقو برش می زنیم و مقدار 2 قاشق نمک روی ان می پاشیم.بعد از گذشت 3 دقیقه ان را شسته و بگذارید ابش گرفته شود. بعد یک قاشق شکر و مقداری سرکه سیب روی ان می ریزیم. بعد از چند دقیقه ان را صاف می کنیم و بعد از اینکه ابش گرفته شد ان را در ظرفی ریخته و مقدار یک قاشق فلفل قرمز تند در ان می ریزیم و در نهایت کمی کنجد خرد شده و مقداری سیر له شده به ان اضافه می کنیم و به هم می زنیم و هم اکنون سالاد شما اماده است.



    اطلاعات لازم:
    مو : تربچه سفید
    گوچو کارو : پودر فلفل قرمز

    =====================



    به دلیل یه سری مسائل کمتر میتونم به سایت سر بزنم...
    پارسیان (شاپرزفا)

    شاید برای همیشه خداحافـظــ ــ ـ ـ ـ ......




  10. 5 کاربر مقابل از asal-90 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

    Admin (Wednesday 11 November 2009-1), aliparsianforum (Sunday 17 May 2009-1), moderator (Thursday 29 January 2009-1), mosa (Friday 6 February 2009-1), بانو23 (Thursday 9 April 2009-1)

  11. Top | #6
    asal-90 آنلاین نیست.
    ورود به پروفایل ایشان

    عنوان کاربر
    همکار قدیمی
    تاریخ عضویت
    Aug 2008
    شماره عضویت
    1865
    سن
    24
    نوشته ها
    5,158
    میانگین پست در روز
    2.51
    حالت مـن:
    Ashegh
    تشکر ها
    8,645
    از این کاربر 12,413 بار در 5,195 ارسال تشکر شده است.

    موضوع پیش فرض

    گم چه بوگم(سیب زمینی تفت داده شده)




    مواد لازم:
    سیب زمینی...................یک عدد درشت
    روغن زیتون..............2 قاشق غذاخوری
    پیازچه خرد شده..........................2عدد
    نمک...........................به میزان دلخواه

    طرز تهیه:
    ابتدا یک عدد سیب زمینی درشت را حلقه حلقه نازک کرده و سپس ان را دراز و نازک قاچ کرده مقدار زیادی روغن زیتون در تابه می ریزیم و سیب زمینی ها را افزوده و به هم می زنیم تا تقریبا نرم شود. سپس پیازچه ی خرد شده را درون ان ریخته و بهم می زنیم کمی ان را حرارت می دهیم .حال این غذا را با نمک میل کنید.

    اطلاعات لازم:
    گم چه: سیب زمینی
    بوگم: تفت دادن

    =====================



    به دلیل یه سری مسائل کمتر میتونم به سایت سر بزنم...
    پارسیان (شاپرزفا)

    شاید برای همیشه خداحافـظــ ــ ـ ـ ـ ......




  12. 4 کاربر مقابل از asal-90 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

    Admin (Wednesday 11 November 2009-1), aliparsianforum (Sunday 17 May 2009-1), moderator (Thursday 29 January 2009-1), بانو23 (Thursday 9 April 2009-1)

  13. Top | #7
    asal-90 آنلاین نیست.
    ورود به پروفایل ایشان

    عنوان کاربر
    همکار قدیمی
    تاریخ عضویت
    Aug 2008
    شماره عضویت
    1865
    سن
    24
    نوشته ها
    5,158
    میانگین پست در روز
    2.51
    حالت مـن:
    Ashegh
    تشکر ها
    8,645
    از این کاربر 12,413 بار در 5,195 ارسال تشکر شده است.

    موضوع پیش فرض

    سون پیان(نوعی کیک)


    مواد لازم:


    پودر برنج..............................نیم کیلو
    اب................................به مقدار لازم
    لوبیای سفید و قرمز................250 گرم
    شکر.....................................1 لیوان
    نمک.......................1 قاشق چایخوری
    کنجد......................1 غذای مرباخوری

    طرز تهیه:
    پودر برنج را با اب خمیر کرده و با دست به صورت ورقه های نازک در اورید.سپس مقداری لوبیای قرمز و سفید پخته شده را با شکر و نمک و کنجد مخلوط کنید.
    ورقه های خمیر را روی تخته گذاشته مقداری از مخلوط فوق را روی ان ریخته و به شکل صدف ان را ببندید.بعد صدفها را داخل بخار-پز گذاشته تا بپزدند. بعد از اماده شدن در ظرفی چیده و مقدار کمی روغن کنجد روی ان بریزید.

    اطلاعات لازم:



    بخار-پز: یک قابلمه که یک سوم ان را اب ریخته ایم روی شعله قرار داده و روی قابلمه یک صافی فلزی به اندازه در قابلمه گذاشته . وقتی اب قابلمه جوش بیاید موادی که داخل صافی هستند با بخار پخته می شوند.
    البته امروزه بخار-پزهای مدرن کارها را اسان کرده اند

    =====================



    به دلیل یه سری مسائل کمتر میتونم به سایت سر بزنم...
    پارسیان (شاپرزفا)

    شاید برای همیشه خداحافـظــ ــ ـ ـ ـ ......




  14. 5 کاربر مقابل از asal-90 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

    Admin (Wednesday 11 November 2009-1), aliparsianforum (Sunday 17 May 2009-1), moderator (Thursday 29 January 2009-1), mosa (Friday 6 February 2009-1), بانو23 (Thursday 9 April 2009-1)

  15. Top | #8
    asal-90 آنلاین نیست.
    ورود به پروفایل ایشان

    عنوان کاربر
    همکار قدیمی
    تاریخ عضویت
    Aug 2008
    شماره عضویت
    1865
    سن
    24
    نوشته ها
    5,158
    میانگین پست در روز
    2.51
    حالت مـن:
    Ashegh
    تشکر ها
    8,645
    از این کاربر 12,413 بار در 5,195 ارسال تشکر شده است.

    موضوع پیش فرض

    سنگ سان جان(ماهی سرخ شده)

    سنگ سان................نیم کیلو
    تخم مرغ.................2عدد
    نمک و ادویه............به میزان دلخواه
    اردگندم......................نصف پیمانه
    روغن زیتون............به مقدار خیلی کم



    طرز تهیه

    ابتدا سنگ سان را برش زده و به قطعات نازک در اورده تخم مرغ ها را داخل ظرفی شکسته مقداری نمک و ادویه به ان افزوده و خوب هم بزنید.
    بعد تابه را روی شعله گذاشته مقدار کمی روغن زیتون در ان می ریزیم و می گذاریم که کمی داغ شود. در ظرفی دیگر مقداری ارد گندم می ریزیم و ابتدا سنگ سان های نازک را در ارد زده بعد یکی یکی انها را در ظرف تخم مرغ زده(طوری که خیلی اغشته به تخم مرغ نشود)و یکی یکی داخل تابه می اندازیم به مدت 3 تا 4 دقیقه مرتب زیر و رو می کنیم. حال غذای شما اماده است بفرمایید نوش جان



    اطلاعات لازم:

    جان: سرخ کردن
    سنگ سان:ماهی

    =====================



    به دلیل یه سری مسائل کمتر میتونم به سایت سر بزنم...
    پارسیان (شاپرزفا)

    شاید برای همیشه خداحافـظــ ــ ـ ـ ـ ......




  16. 6 کاربر مقابل از asal-90 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

    Admin (Wednesday 11 November 2009-1), aliparsianforum (Sunday 17 May 2009-1), moderator (Thursday 5 February 2009-1), mosa (Friday 6 February 2009-1), s-sh (Sunday 18 April 2010-1), بانو23 (Thursday 9 April 2009-1)

صفحه 1 از 7 12345 ... آخرینآخرین

کلمات کلیدی این موضوع

پارسیان (شاپرزفا) مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
خرید دستبند پاور بالانس دستبند مغناطیسی پاور بالانس اصل
خرید اینترنتی خرید اینترنتی را با فروشگاه سامان خرید تجربه نمایید
خرید هندزفری تغییر صدا خرید اینترنتی هندزفری تغییر صدا
خرید آموزش زبان انگلیسی خرید اینترنتی آموزش زبان انگلیسی
خرید پودر بومبا خرید اینترنتی پودر بومبا
تبلیغات جذب مدیر
مختصری از ما انجمن پارسیان در حال تغییرات اساسی در روند فعالیت خود می باشد و امید داریم تا دوباره با حضور گرم شما کاربران محترم بتوانیم پارسیان فروم را به جایگاه واقعی خود برسانیم.منتظر خبرهای جدیدی از طرف ما باشید...