لطفا قبل از ايجاد تاپيک در انجمن پارسیان ، با استفاده از کادر رو به رو جست و جو نماييد
فاکس فان دی ال دیتا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 , از مجموع 5

موضوع: طرز تهیه گندم شیرین ( با نام تجاری گندمگ )

  1. Top | #1
    MiNaZ آنلاین نیست.
    ورود به پروفایل ایشان

    عنوان کاربر
    همکار قدیمی
    تاریخ عضویت
    Nov 2008
    شماره عضویت
    4482
    سن
    23
    نوشته ها
    3,172
    میانگین پست در روز
    1.60
    حالت مـن:
    Khejalati
    تشکر ها
    1,755
    از این کاربر 7,158 بار در 3,189 ارسال تشکر شده است.

    موضوع kachal طرز تهیه گندم شیرین ( با نام تجاری گندمگ )

    طرز تهیه گندم برشته، برنجك و عدس برشته شده :
    برای تهیه برنجك و گندم برشته باید ابتدا آن‌ها را بجوشانیم تا مغز آن‌ها پخته شود.سپس آن‌ها را آبكش كرده و بگذاریم كاملاً خشك شود و در مقداری روغن تفت دهیم تا پفكی و برشته شود.
    برای تهیه عدس برشته، عدس را یك شب خیس می‌كنیم و بعد آن‌را بو می‌دهیم. مادران می‌توانند این تنقلات را كه دارای ارزش غذایی بالایی است را در منزل تهیه كرده و به عنوان میان وعده به كودك و دانش آموز خود بدهند . مصرف این تنقلات به عنوان میان وعده به مراتب از محصولات غذایی كم ارزش مانند پفك و چیپس ، شكلات و نوشابه مفید تر است .

    ============================
    Никто ничего никогда не поймет

    Такая любовь, искусственный мед

    Искусственный мед, искусственный лед

    Искусственный рай, скорее включай

    پارسیان (شاپرزفا)


  2. 5 کاربر مقابل از MiNaZ عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

    Admin (Monday 3 August 2009-1), majid6 (Monday 3 August 2009-1), moderator (Monday 23 March 2009-1), naceri (Monday 29 November 2010-1), سورخاب (Monday 22 June 2009-1)

  3. Top | #2
    پارسیان (شاپرزفا)
    majid6 آنلاین نیست.
    ورود به پروفایل ایشان

    عنوان کاربر
    کاربر سـایت
    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    شماره عضویت
    18854
    نوشته ها
    1
    میانگین پست در روز
    0.00
    تشکر ها
    1
    از این کاربر 1 بار در 1 ارسال تشکر شده است.

    موضوع پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط MiNaZ نمایش پست ها
    طرز تهیه گندم برشته، برنجك و عدس برشته شده :
    برای تهیه برنجك و گندم برشته باید ابتدا آن‌ها را بجوشانیم تا مغز آن‌ها پخته شود.سپس آن‌ها را آبكش كرده و بگذاریم كاملاً خشك شود و در مقداری روغن تفت دهیم تا پفكی و برشته شود.
    برای تهیه عدس برشته، عدس را یك شب خیس می‌كنیم و بعد آن‌را بو می‌دهیم. مادران می‌توانند این تنقلات را كه دارای ارزش غذایی بالایی است را در منزل تهیه كرده و به عنوان میان وعده به كودك و دانش آموز خود بدهند . مصرف این تنقلات به عنوان میان وعده به مراتب از محصولات غذایی كم ارزش مانند پفك و چیپس ، شكلات و نوشابه مفید تر است .
    از اینکه طرز تهیه گندمک رو شرح دادی ممنونم چون من خیلی گندمک دوست دارم و به بهداشتی بودن گندمکهای آماده هم اطمینان ندارم ولی توضیحت خیلی مختصر بود و من میخوام بدونم مثلا چطوری این گندمکها شیرینند؟ شکر رو باید به آب اضافه کرد یا موقع سرخ کردن؟و اینکه چقدر آب باید ریخت و شعله گاز باید کم باشه یا زیاد؟ پارسیان (شاپرزفا) متشکرم

  4. کاربر مقابل از majid6 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    naceri (Monday 29 November 2010-1)

  5. Top | #3
    پارسیان (شاپرزفا)
    سيمين آنلاین نیست.
    ورود به پروفایل ایشان

    عنوان کاربر
    کاربر سـایت
    تاریخ عضویت
    Jan 2010
    شماره عضویت
    35208
    نوشته ها
    1
    میانگین پست در روز
    0.00
    تشکر ها
    0
    از این کاربر 1 بار در 1 ارسال تشکر شده است.

    موضوع پیش فرض

    گندم بو داده را چگونه شيرين کنيم

  6. کاربر مقابل از سيمين عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    naceri (Monday 29 November 2010-1)

  7. Top | #4
    پارسیان (شاپرزفا)
    naceri آنلاین نیست.
    ورود به پروفایل ایشان

    عنوان کاربر
    کاربر سـایت
    تاریخ عضویت
    Nov 2010
    شماره عضویت
    66289
    نوشته ها
    1
    میانگین پست در روز
    0.00
    تشکر ها
    3
    از این کاربر 0 بار در 0 ارسال تشکر شده است.

    موضوع takht سلام ميناز شما كه زحمت ميكشيد كامل اين كارو بكنيد ديگه

    كامل نگفتيد كه چطور ميشه گندم بو داده رو شيرينش كرد
    لطفا كامل و ساده توضيح بديد

  8. Top | #5
    پارسیان (شاپرزفا)
    Bauokstoney آنلاین نیست.
    ورود به پروفایل ایشان

    عنوان کاربر
    ناظـر ســایت
    تاریخ عضویت
    Jan 1970
    شماره عضویت
    3
    نوشته ها
    72,809
    میانگین پست در روز
    4.50
    حالت مـن:
    Asabani
    تشکر ها
    1,464
    از این کاربر 18,850 بار در 14,692 ارسال تشکر شده است.

    موضوع پیش فرض یک مخلوط آجیلی





    مخلوط آجیلی گندم، شاه‌دانه و برنجک نیز ازجمله اینهاست که خوردن آن در قدیم نه تنها در شب یلدا رسم بوده بلکه به عنوان تنقلات سالم روزانه مورد استفاده بچه‌ها و حتی پیر و جوان قرار می‌گرفته است.
    پارسیان (شاپرزفا)
    قدیمی‌ها این آجیل را خودشان بو می‌داده‌اند. شما هم می‌توانید طبق دستورهای زیر، آنها را به صورت جداگانه آماده کرده و سپس در مخلوطی با کنجد به عنوان آجیل شب یلدا، مورد استفاده قرار دهید.
    مواد لازم برای تهیه شاه‌دانه بوداده:

    • شاه‌دانه 50 گرم
    • نمک، نصف قاشق سوپ‌خوری
    • روغن، یک قاشق سوپ‌خوری

    طرز تهیه:
    ابتدا شاه‌دانه خام را شسته و در کاسه‌ای حاوی مقداری آب به مدت 2 ساعت خیس کنید.
    پس از گذشت این مدت، شاه‌دانه‌ها را به سبدی با سوراخ‌های ریز منتقل کرده و در گوشه‌ای بگذارید تا آب اضافی آن خارج شود.
    سپس در یک تابه گود متوسط، یک قاشق سوپ‌خوری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. حالا شاه‌دانه‌ها را در روغن بریزید و مرتب هم بزنید تا کمی تفت داده شود. سپس نصف قاشق سوپ‌خوری نمک را در 2 قاشق سوپ‌خوری آب حل کرده و به شاه‌دانه‌ها اضافه کنید و روی حرارت مرتب هم بزنید تا آب آ‌ن تبخیر شود.
    نکته: باتوجه به اینکه معمولا بعد از تبخیر آب، مقداری نمک در کف ظرف رسوب می‌کند، در این شرایط آن را عوض کرده و در ظرف دیگری به بودادن شاه‌دانه ادامه دهید.
    مواد لازم برای تهیه گندم بو داده:

    • گندم، 50 گرم
    • شیر، یک لیوان
    • روغن مایع، یک قاشق سوپ‌خوری
    • نمک، نصف قاشق سوپ‌خوری

    طرز تهیه:
    ابتدا گندم را در کاسه‌ای حاوی آب بریزید و بگذارید به مدت حدود 2 ساعت خیس بخورد. سپس در سبدی با سوراخ‌های ریز آبکشی کنید و بگذارید آب اضافی آن خارج شود. حالا گندم‌های خیسانده شده را به کاسه دیگری حاوی شیر منتقل کنید به صورتی که شیر سطح روی گندم‌ها را نیز بپوشاند. مرحله خیساندن در شیر باید 24 ساعت یا یک شبانه‌روز کامل طول بکشد.
    پس از این مدت، گندم‌ها را در سبدی آبکشی کرده و کمی صبر کنید تا شیر اضافی از آن خارج شود. حالا مانند روش قبلی، روغن را در تابه‌ای داغ کرده و گندم‌ها را در آن بریزید و مرتب هم بزنید. در طول این مدت، محلول آب‌نمک را نیز به همان میزان روش قبلی درست کرده و به گندم‌ها اضافه کنید. بعد از اینکه آب آن تبخیر شد، ظرف را عوض کرده و دوباره در ظرف دیگر آن‌قدر حرارت دهید تا گندم‌ها حالت پف‌کرده پیدا کنند. البته مدت زمان لازم برای این منظور همان 15 تا 20 دقیقه است.
    مواد لازم برای تهیه برنجک

    • برنج، 50 گرم
    • روغن، یک قاشق سوپ‌خوری
    • شیر، یک لیوان
    • نمک، نصف قاشق سوپ‌خوری

    طرز تهیه برنجک:
    ابتدا برنج‌ها را شسته و در کاسه‌ای بریزید. سپس یک لیوان شیر به آن اضافه کنید و بگذارید به مدت 24 ساعت در شیر خوب خیس بخورد؛ پس از گذشت این مدت، آن را در سبدی آبکشی کنید تا شیر اضافی آن خارج شود. حالا مانند روش قبلی داخل یک تابه گود، یک قاشق روغن ریخته و برنج خیس‌خورده در شیر را در روغن تفت دهید.
    پس از اینکه مدتی تفت داده شد، آب‌نمک را آماده کرده و داخل برنج بریزید و به حرارت‌دادن ادامه دهید تا آب آن تبخیر شود. برای بودادن برنج‌ها نیز با رسوب نمک در ته ظرف، آن را عوض کرده و ظرف دیگری را روی حرارت بگذارید. مدت زمان لازم برای بودادن 15 تا 20 دقیقه است.

کلمات کلیدی این موضوع

پارسیان (شاپرزفا) مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
تبلیغات جذب مدیر
پارسیان (شاپرزفا)
مختصری از ما انجمن پارسیان در حال تغییرات اساسی در روند فعالیت خود می باشد و امید داریم تا دوباره با حضور گرم شما کاربران محترم بتوانیم پارسیان فروم را به جایگاه واقعی خود برسانیم.منتظر خبرهای جدیدی از طرف ما باشید...