تزیین ماهی

تزیین ماهی

در این جلسه تزیین ماهی را آموزش می دهیم. بین ماهی سرخ شده با ماهی کباب شده تفاوت وجود دارد.ماهی را سرخ می کنیم و داخل بشقاب قرار می دهیم . کلم رنگ شده را (بدین صورت که پودر یا رنگ خوراکی را در آب ولرم می ریزیم و کلمها را داخل آن می ریزیم تا رنگ بگیرند) در بشقاب می چینیم.
پارسیان (شاپرزفا)
سپس گوجه فرنگی را بصورت گل یا پره برش می زنیم ، در کنار بشقاب می گذاریم. از نخود فرنگی هم برای تزیین استفاده می کنیم. سپس با استفاده از سس سفید روی ماهی را تزئین می کنیم. از هویج رنده شده نیز برای تزیین استفاده می کنیم.


ماهی کیلیکا:

سر و دم ماهی کیلیکا را زده و آن را کباب یا سرخ می کنیم. اگر آن را تکه تکه کردیم از سیب زمینی سرخ شده یا چیپس ، هویج ریز پخته شده و لوبیا سبز برای تزئین آن می توان استفاده کرد.
پارسیان (شاپرزفا)